Noor Schopman versterkt Essense als CX Lead

9 Aug 2018

min read

Noor Schopman heeft bij verschillende Merkle-labels gewerkt als Practice Lead Service Design en CX Strategy Consultant. Bij Essense gaat ze haar ervaring als strategisch CX Consultant inzetten om de dienstverlening van het bureau te verbreden.

Noor Schopman op het kantoor bij Essense
Noor Schopman heeft zin om aan de slag te gaan.

Noor: “Customer experience is het hart van de digitale transformatie van organisaties en gaat over meer dan alleen het verbeteren van huidige processen en de klantervaring. Hier gaan we met Essense nog beter op inspelen. Service design is de perfecte methodiek om verbeterpunten en trends snel in kaart te brengen én sneller nieuwe producten en diensten te ontwikkelen. Daarnaast gaan we, naast strategisch advies en ontwerp, ook meetbaar CX resultaat creëren voor onze klanten. Hiervoor zullen we in de nabije toekomst ook technische partnerships gaan opzetten. Ik kijk er naar uit samen met het team te bouwen aan deze transitie.”

“Service design is de perfecte methodiek om verbeterpunten en trends snel in kaart te brengen én sneller nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.”

Noor Schopman

Harald Lamberts, oprichter en directeur van Essense: “De komst van Noor past perfect bij de transitie die we bij Essense hebben ingezet om onze dienstverlening te verbreden van service design & experience design naar diensten gericht op end-to-end customer experience. We zien in het kader van digitale transformatie dat bedrijven ons niet alleen maar inschakelen voor het ontwerp van de dienstverlening vanuit de klantbehoefte, maar steeds vaker ook vragen mee te denken over de achterliggende operatie en systemen. De ervaring die Noor op dit vlak mee brengt is enorm waardevol en ze is dan ook een welkome toevoeging op ons leadershipteam.”

Share this article

up next

This next article may also be of interest to you.

Article

Service design is hot: 5 trending toepassingen

Also interesting

Article
8 min read

How to create a customer journey map

Article
4 min read

How a design system can improve your customer experience

Case
EIB 1 min read

climate bank designs sustainable customer interactions